Sobre
Nosaltres

La confiança de treballar amb els líders de el sector de la Climatització i Ventilació.

Oferir un servei 100% satisfactori als nostres clients constitueix una prioritat màxima per nosaltres, per això treballem amb les principals marques de sector; Soler & Palau, Daikin, Mitsubishi, Fujitsu …

Els nostres pilars

Des de 2001 oferint assessorament altament qualificat

Des de la nostra creació el 2001, hem apostat per una filosofia empresarial basada en l’excel·lència de la gestió i el servei a client. Pilars sobre els quals hem basat el nostre desenvolupament.

Creiem en l’assessorament tècnic com a servei als nostres clients. Això ens fa millorar contínuament la nostra base de coneixement en els nostres productes i ens ha permès desenvolupar estratègies de col·laboració amb els nostres proveïdors.

Amb un estoc de referències a la disposició de client, Clivent i el seu equip de professionals altament qualificats, oferim un servei assessorat d’altíssima significació en el mercat.

Servei ràpid
y eficaç

Realitzem lliuraments diaris des de les nostres delegacions a diferents punts del territori.

Proveïdors: confiança

A Clivent, distribuïm les referències de les principals marques de sector, classificades en 12 famílies de productes.
La política de distribució de Clivent té com a objectiu construir una base sòlida de proveïdors i col·laboradors que faciliti a tots els nostres clients l’adquisició de productes en les millors condicions possibles.

Productes: família

Tenim una de les ofertes més competitives de mercat i cobrim totes les necessitats demandades pels nostres clients en: Aire condicionat, accessoris d’aire condicionat, ventilació, accessoris de ventilació, conducció d’aire, difusió, comportes, tallafocs CF6, aïllament, acústica, calefacció , xemeneies modulars, regulació i control, amortiment …

Grup

Clivent pertany a HDF, la central de compres i serveis que, des de la seva fundació el 2003, s’ha convertit en el referent dins el sector de l’aire condicionat, la refrigeració, la calefacció i la ventilació.

Integrat per 16 empreses distribuïdores amb més de 300 empleats, 36 punts de venda i 55.000 m2 de magatzems, HDF es caracteritza per potenciar una filosofia de servei amb els seus clients i de col·laboració amb els seus proveïdors per aconseguir una relació estable i duradora.

A HDF, cada empresa conserva la seva identitat i, a el mateix temps, aporta tota la seva experiència. La combinació de cohesió i flexibilitat dóna com a resultat una estructura de gran dinamisme que aconsegueix traslladar als seus clients els avantatges de la integració.

Marques pròpies

L’evolució de HDF ha fet possible la creació de marques pròpies que ofereixen avantatges competitius als distribuïdors associats.

Les marques pròpies d’HDF ofereixen als clients professionals productes amb un excel·lent equilibri entre qualitat i preu. EKOKAI és la nostra marca d’equips d’aire condicionat i QUNTEC subministra una gamma de productes en els segments de Ventilació i Refrigeració, passant per accessoris d’instal·lació i eines.

HDF beneficia als nostres clients

HDF uneix les forces de les seves empreses reduint els seus costos i proporcionant una notable millora en compres, màrqueting i serveis. Això és possible gràcies a fomentar les nombroses sinergies positives entre empreses associades, clients i proveïdors.

Formar part d’HDF, permet Clivent oferir algunes marques en les millors condicions, preus molt ajustats en una àmplia sèrie de productes i realitzar promocions especials.

Contacta'ns

Direcció Sabadell

Carrer Jacint Verdaguer, 146, Sabadell (Barcelona)
Telèfon: 93 720 59 10
Fax: 91 710 35 52

Direcció Barcelona

Carrer de Zamora 95 baixos (Barcelona)
Telèfon :: 93 634 72 05

Email

clivent@clivent.es