Grup

Clivent pertany a HDF, la central de compres i serveis que, des de la seva fundació el 2003, s’ha convertit en el referent dins el sector de l’aire condicionat, la refrigeració, la calefacció i la ventilació.

Integrat per 16 empreses distribuïdores amb més de 300 empleats, 36 punts de venda i 55.000 m2 de magatzems, HDF es caracteritza per potenciar una filosofia de servei amb els seus clients i de col·laboració amb els seus proveïdors per aconseguir una relació estable i duradora.

A HDF, cada empresa conserva la seva identitat i, a el mateix temps, aporta tota la seva experiència. La combinació de cohesió i flexibilitat dóna com a resultat una estructura de gran dinamisme que aconsegueix traslladar als seus clients els avantatges de la integració.

Marques pròpies

L’evolució de HDF ha fet possible la creació de marques pròpies que ofereixen avantatges competitius als distribuïdors associats.

Les marques pròpies d’HDF ofereixen als clients professionals productes amb un excel·lent equilibri entre qualitat i preu. EKOKAI és la nostra marca d’equips d’aire condicionat i QUNTEC subministra una gamma de productes en els segments de Ventilació i Refrigeració, passant per accessoris d’instal·lació i eines.

HDF beneficia als nostres clients

HDF uneix les forces de les seves empreses reduint els seus costos i proporcionant una notable millora en compres, màrqueting i serveis. Això és possible gràcies a fomentar les nombroses sinergies positives entre empreses associades, clients i proveïdors.

Formar part d’HDF, permet Clivent oferir algunes marques en les millors condicions, preus molt ajustats en una àmplia sèrie de productes i realitzar promocions especials.

Refrigeració
Tarifes Grup HDF

Compresors i unitats condensadores
Evaporadors i condensadors
Canonada de coure, aïllaments i muntatge
Valvuleria, automatismes, termòstats i electricitat
Eines, buscafugues i elevadors
Monoblocks
Contacta'ns

Direcció Sabadell

Carrer Jacint Verdaguer, 146, Sabadell (Barcelona)
Telèfon: 93 720 59 10
Fax: 91 710 35 52

Direcció Barcelona

Carrer de Zamora 95 baixos (Barcelona)
Telèfon :: 93 634 72 05

Email

clivent@clivent.es
Tot el què necessites per a les teves instal·lacions
Un ampli catàleg de productes
De professional a professional

Refrigeració

Climatització

Ventilació

Energia solar tèrmica

Maquinaria d'hosteleria

Calefacció

Fontaneria

Electricitat

Materials bàsics i eines

De professional a professional

Atenció personalitzada

Recarga de gasos

Més de 15000 referències

Lloguer de màquines

Entregues a domicili

Parking gratuït

Clivent, només per a professionals.
Avís legal i política de privaciat