Clivent Clivent Clivent Empresa  Clivent Productos  Clivent Ofertas  Clivent Contacto  Clivent Contacto  Clivent
Clivent
 
CLIVENT :: QUI SOM
 
Clivent Clivent Clivent
EMPRESA :: PILARS PROVEÏDORS :: CONFIANÇA PRODUCTES :: FAMÍLIA
Des de la nostra creació en el 2001, hem apostat per una filosofia empresarial basada en l'exceŀlència de la gestió i el servei al client. Pilars sobre els quals hem basat el nostre desenvolupament.
Creiem en l'assessorament tècnic com a servei als nostres clients. Això ens fa millorar contínuament la nostra base de coneixement en els nostres productes i ens ha permès desenvolupar estratègies de coŀlaboració amb els nostres proveïdors.
Amb un estoc de referències a la disposició del client, CLIVENT i el seu equip de professionals altament qualificats, oferim un servei assessorat d'altíssima significació al mercat.
A CLIVENT, distribuïm les referències de les principals marques del sector, classificades en 12 famílies de productes.
La política de distribució de CLIVENT té com a objectiu construir una base sòlida de proveïdors i coŀlaboradors que faciliti a tots els nostres clients l'adquisició de productes en les millors condicions possibles.
Tenim una de les ofertes més competitives del mercat i cobrim totes les necessitats demandades pels nostres clients en:
Aire condicionat, accessoris d'aire condicionat, ventilació, accessoris de ventilació, conducció d'aire, difusió, comportes, tallafoc CF6, aïllament, acústica, calefacció, xemeneies modulars, regulació i control, amortiment...
  Oferim un servei ràpid i eficaç,
realitzant
lliuraments diaris des de les nostres delegacions als diferents punts del territori.
 
Clivent